Even voorstellen…

Wij zijn een actieve groep mensen met verschillende achtergronden en zijn vanuit de pioniersplek Overstag actief in de wijk Lewenborg. Overstag is vanaf 2020 als officiële pioniersplek  van start gegaan. Deze pioniersplek is opgestart in verbinding met de Protestantse Gemeente Damsterboord in Lewenborg en wordt gedragen door enthousiaste leden uit verschillende kerken in Groningen die samen het pioniersteam vormen.

Het kernteam van Overstag bestaat uit vlnr:
Isaäc Wolters, Annie van Dam, Judith Huisman, Arie-Pieter Schep.


Wij zijn geïnspireerd door het christelijk geloof. Wij geloven dat het leven en de boodschap van Jezus hoop biedt voor iedereen in de wijk. Die hoop willen we dan ook delen. Samen met andere Lewenborgers willen we ontdekken wie God voor ons zou kunnen zijn. Met de pioniersplek willen we bijdragen aan de bloei van de wijk, waarin Lewenborgers met elkaar optrekken en het goed met elkaar hebben, een plek voor en door de wijk.

Iedereen is welkom met zijn verhaal en vragen, of je nu jong of oud bent, of je werkt of niet werkt, of je nu gelooft in God of niet.

Spreekt dit je aan, denk je dat je hier onderdeel van zou willen zijn of heb je suggesties? Wij nodigen je van harte uit om mee te doen en met ons in gesprek te gaan. Onze contactgegevens kun je vinden onder het kopje contact.

Het Pioniersteam Overstag
Arie-Pieter Schep, Annie van Dam, Isaac Wolters, Judith Koopman-Huisman